SAĞLIK-SEN AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ’NE BİREVİM’DEN İNDİRİM AVANTAJI
25 Şubat 2020, Salı

SAĞLIK-SEN AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ’NE BİREVİM’DEN İNDİRİM AVANTAJI

BİREVİM ile SAĞLIK-SEN AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ arasında protokol imzalandı. Protokol SAĞLIK-SEN Başkanı ABDULKADİR HIZ ve BİREVİM Portföy uzmanı Muharrem Demirbağ arasında gerçekleştirildi. İmzalanan protokol ile sendika üyeleri ve 1. Dereceden yakınları BİREVİM den herhangi bir projeye dâhil olduklarında indirim avantajına sahip olacaklar.

BİREVİM, MEMURLARIN HAYALLERİNE VESİLE OLUYOR

Sendikanın toplamda 3 Bin üyesi bulunuyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Hız, protokolün iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulunurken şöyle devam etti: “Üyelerimize daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu amaçla Tasarruf Finans sektörünün lider firmalarından BİREVİM ile bir protokol imzaladık. İmzalanan bu protokol ile üyelerimiz ev, araç ya da gayrimenkul alımlarında yüzde 10 indirim hakkı kazandı. Üyelerimizin indirim kazanabilmesi için sendikamıza üye olduklarını belgelemeleri yeterli olacaktır. Hayırlı olsun” diye konuştu.

BİREVİM’DEN BİRLİKTE TASARRUF YÖNTEMİYLE FAİZSİZ, VADE FARKSIZ EV SAHİBİ OLMA AVANTAJI

Portföy uzmanı Muharrem Demirbağ ise, BİREVİM'in çalışma yöntemi konusunda bilgi verdi. Demirbağ: "BİREVİM; ev, arsa, iş yeri gibi gayrimenkullerin Türkiye şartlarında en uygun şekilde alınmasını sağlar. Ev sahibi olmak isteyen kişiler; BİREVİM’in kendine özgü tasarruf yöntemlerini kullanarak almak istedikleri eve faiz, vade farkı, evin maliyetini artıran kira ödemesi ya da başka başka farklar ödemeden sahip olurlar. BİREVİM ile Türkiye’nin her yerinden isteyen herkes beğendiği satılık herhangi bir gayrimenkulü alabilmektedir. BİREVİM yöntemleriyle alt, orta veya yüksek gelir grubundaki kişilerin tamamı avantajlı bir şekilde gayrimenkul sahibi olurlar.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME SEÇENEKLERİYLE EV ALMANIN YOLU: BİREVİM

BİREVİM’de ev almak isteyen kişinin ödeme durumuna göre seçenekler sunulur. İsteyen hiç peşinat vermeden ev sahibi olabilir. Ev almak isteyen kişiler aylık ödeyecekleri taksitleri kendileri belirleyebilirler. BİREVİM gayrimenkul sahibi olmak isteyenlere Türkiye’de ve Dünya’da bir ilk olarak çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bunların başında iki farklı yöntem gelmektedir; Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi ve Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi. Bu yöntemleri etkin bir şekilde kullanan kişiler kolaylıkla gayrimenkul sahibi olabilirler. BİREVİM; gayrimenkul sahibi olmak isteyenlere ek maliyet getiren kira ödemesi gibi uygulamaları kaldırmıştır. Taksitli ev alma yöntemlerinde genellikle en fazla 120 ay taksit seçeneği sunulurken, gayrimenkul sahibi olmak isteyenler BİREVİM’de 20 kişilikten 480 kişiliğe kadar tasarruf programlarına dâhil olabilir. BİREVİM’de diğer taksitli ev alma yollarına göre gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişilerin borcu olması gerekenden daha erken biter.” dedi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :