Teşkilat Eğitim Programlarımız Sona Erdi
09 Ocak 2017, Pazartesi

Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Teşkilat Eğitim Programlarımız, 6. toplantının ardından sona erdi. Alanya Bera Otel’de gerçekleştirilen eğitim programımıza şube başkan ve yönetim kurulu üyelerimizle, temsilcilerimiz katıldı. 

 

 

Genel Başkanımız Metin Memiş’in açılış konuşmasıyla başlayan eğitim programlarımız konferanslarla devam etti. Konferanslarımızda TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Kamu Denetçiliği Kurumu Baş Denetçisi Şeref Malkoç, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen, Prof. Dr. Mehmet Çelik, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Bayram Zilan teşkilatımızla buluştu. 

 

Eğitim programlarımızda ise, Sendikal Kazanımlar ve Mevzuat konusunda Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek, Sosyal Medya konusunda Genel Başkan Yardımcımız İdris Baykan, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Tolga Akkuş ile Diyanet Vakfı Kurumsal İletişim Uzmanı Yasin Dedeş sunum gerçekleştirdi. 

 

 

Teşkilat Eğitim Programlarımızda, Eğitimci Rahim Aladağ Etkili İletişim ve Liderlik konusunda, Stratejik İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Sevda Güner de Stratejik Liderlik ve İletişim konularında sunum gerçekleştirdi. 
Eğitim programlarımız, Grup Yürüyüş’ün ezgi dinletisiyle sona erdi. 

 

 

Genel Başkanımız Metin Memiş, teşkilat eğitim programlarının insana yapılan yatırım olduğunu, bunun da geleceğe yatırım olduğunu kaydetti. Sendika olarak gelecek vizyonuna önem verdiğimizi belirten Memiş, “Sendikacılığı üyelerimizin özelinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, ülkemiz, milletimiz ve dünya insanlığı için yapıyoruz. Yasalarla ulaşamadığımız coğrafyaya gönül yasalarımızla, değerler sendikacılığı ile ulaşıyoruz. Sorunlardan beslenen değil, sorunların çözümü için öneriler geliştiren ve sorunları çözen bir sendikacılık yapıyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının bize teveccühleri de doğru yolda olduğumuzu göstermektedir” şeklinde konuştu. 

Hedefleri ve vizyonu olan bir sendika olarak, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olan milli iradenin ve seçilmiş iktidar ve yönetimin yanında olduğumuzu belirten Memiş, “Darbelere, darbecilere fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin geleceğine sahip çıkacağız. Hem ülkemiz hem de sendikal hedeflerimiz için istikrardan yana olacak, milli iradeyi hakim ve üstün tutacağız” dedi.

 

PAYLAŞ :